FAQ

Hvordan bestiller jeg?
Alle produkter på Anerkjendt.dk kan købes med det samme. Det er kun muligt at bestille vores produkter online ved selv at lægge en ordre. Hvis du har problemer med at lægge en ordre på Anerkjendt.dk, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice for hjælp.

Hvornår trækker I pengene?
Vi trækker først pengene, når ordren afsendes.

Hvornår kan jeg forvente at få mine varer leveret?
Hos Anerkjendt.dk sender vi dine varer med GLS, hvilket betyder at du vil modtage dine varer inden for 1-2 arbejdsdage såfremt du bestiller inden kl. 12:00.

Hvilke lande leverer Anerkjendt.dk til?
Hos Anerkjendt.dk ønsker vi at give alle i Europa muligheden for at shoppe vores produkter, og det er derfor muligt at bestille fra alle EU-lande med undtagelse af Grønland, Færøerne og Island. Vær opmærksom på, at bestillinger til EU-lande skal foretages på www.numph.com.

Hvilke betalingsmetoder kan jeg bruge?
Vi accepterer følgende betalingsmetoder og kreditkort:

Dankort, Visa, Visa Electron, Mobilepay, Anyday, Google Pay, Apple Pay, Paypal, Mastercard, Maestro, American Express.

Der er intet tillægsgebyr for brug af betalingskort på Anerkjendt.dk.

Før betaling får du besked om, hvilke produkter du har bestilt og til hvilken pris.

Beløbet bliver ikke trukket på din konto før vi afsender produkterne fra vores lager. Du modtager en ordrebekræftelse på e-mail umiddelbart efter din bestilling. Det er ikke muligt at forudbetale eller at betale via netbank eller e-cash på Anerkjendt.dk.

Hvordan returnerer jeg en vare?
Vi ønsker at gøre returprocessen så nem som mulig for dig. Derfor har vi sammen med dine nye varer vedlagt en returlabel, så du nemt og gebyrfrit kan sende dine varer retur. Det eneste du skal gøre er at pakke varen tilbage i original eller forsvarlig emballage, påsætte den udfyldte returlabel og aflevere det hos dit nærmeste GLS servicepoint.

Din 14 dages returret træder i kraft den dag du modtager dine varer.

Læs mere om returnering her.

Hvordan bruger jeg min rabatkode online?
Hvis du har modtaget en rabatkode, kan du aktivere denne ved at indtaste koden i feltet "Rabatkode" i checkout.